Célunk a sikeres értékesítés

Rólunk

Rólunk

  

Az IT-Seniors szövetkezet a MIOSZ -szal kötött szerződés alapján annak ingatlanos rendszerét használja, egyes értékesítőink az Etikus Ingatlanosok közösségének a tagjai.

A Csoport tagjai több éves szakmai múlttal rendelkeznek, amelyet ingatlanforgalmazó cégeknél végzett értékesítések során szereztek meg.

Meggyőződésük, hogy ezt a tevékenységet a szakmai és etikai előírások mentén, a minőségi követelmények figyelembevételével lehet eredményesen folytatni.

A Csoport tagjai arra törekednek, hogy az értékesítési szerződéseiket olyan ingatlan tulajdonosokkal kössék meg, akikkel a közös munka során gondolati és cselekvési egység alakul ki.

A Csoport az IT-Seniors szövetkezet keretén belül jött létre, a szövetkezet szakma iránt elkötelezett és regisztrált ingatlanos tagjaiból.

Az IT-S Ingatlanértékesítő Csoport megalakulásában döntő szerepet játszottak azok a tapasztalatok, amelyeket a korábbi évek gyakorlata során szereztünk, ezzel összhangban igyekeztünk kialakítani működésünk filózófiáját és a belső folyamatokat.

Nem törekszünk mindenáron felvenni ingatlanokat, csak olyan számosságban, hogy azokat kezelni tudjuk a sikeres értékesítés reményében.

A kapcsolatainkban a szakmailag korrekt viselkedés, az ügyfelek folyamatos támogatása és tájékoztatása kiemelt fontosságú.

Nyitottak vagyunk az új megoldásokra, személyes video ingatlanséták és drónfelvételek készítésére is, tudjuk szakmai anyagokkal segíteni az ingatlan tulajdonosokat pl. Google űrlap kiküldésével.

Alkalmazni tudjuk a páros piaci összehasonlítás módszerét az ingatlan reális értékének meghatározásához, ami manapság a gyors értékesítés egyik kiemelten fontos követelménye.

Ismerkedünk a mesterséges intelligencia (MI, AI) alkalmazásával, de beláttuk, hogy jelenleg csak a saját intelligenciánkra támaszkodhatunk.

Weboldalunkon megjelenő tartalom a használattal összhangban fokozatosan bővül.Elérhetőségeink


Cím: 1114 Budapest, Villányi út 11-13.


e-mail: pusztai.pandf@gmail.com


Web: https://it-seniors.hu
Célunk a sikeres értékesítésA Csoport munkatársai


Pusztai Gábor
Pusztai Gábor
ingatlanreferens
📞
36-20-474-

✉️
pusztai.pandf@

Ingatlan ajánlataim
Bemutatkozás
Ingatlankereső űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel valamelyik ingatlannal kapcsolatban, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Hol keres ingatlant?*

Milyen összeghatárig keres ingatlant?*

Hány szobás ingatlant keres?*

Hitelre van szüksége?*

Jövőben induló újépítésű projektekről kér-e tájékoztatást?*

Hol hallott rólunk?*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a https://it-seniors.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Pusztai Gábor - IT-S Ingatlanértékesítő Csoport

Hiba történt!